Reguli de jurizare

  1. Membrii juriului vor primi pe e-mail toată baza de date cu înscrierile în concurs, o zi după închiderea înscrierilor, în data de 31 octombrie.
  2. Evaluarea se va face individual în excelul trimis de echipa Pur și Simplu Verde. Un exemplu de fișă de evaluare este disponibil aici.
  3. Membrii juriului vor acorda note între 1 (minim) și 10 (maxim) la trei categorii: originalitate, relevanță și creativitate. Lăsăm la latitudinea fiecarui membru al juriului să decidă criteriile de evaluare pentru fiecare categorie.
  4. Membrii juriului vor bifa și dacă postarea se încadrează în regulile concursului care se regasesc aici. De exemplu, dacă un participant nu este dintr-un oraș, nu este eligibil să participe. Sau dacă linkul postarii nu este vizibil, postarea nu este validă. Citiți regulamentul înainte de începe jurizarea.
  5. Membrii juriului au la dispoziție maxim 5 zile să evalueze postările tinerilor. Termenul limită de trimitere a fișelor de evaluare în excel este joi, 4 noiembrie la ora 23:59 pe mailul proiecte@pursisimpluverde.ro. Fișele de evaluare care nu sunt trimise până în acest termen nu vor fi luate în considerare.
  6. Scorul final va fi media artimentică a scorurilor marcate corect din fișele trimise înainte de termenul limită de la punctul anterior. Participanții eligibili cu cele mai mari trei scoruri vor primi cele trei premii din concurs.
  7. Dacă exista neclaritați sau situații de egalitate, președinta juriului vă va contacta telefonic sau pe e-mail pentru a solutiona situația rapid.
  8. Dacă există întrebari, persoana de contact este președinta juriului, doamna decan, Florina Pînzaru, care poate fi contactată pe emailul florina.pinzaru@facultateademanagement.ro.