Realități, strategii și perspective: Dialog cu Mediul de Afaceri din Timiș

Realități, strategii și perspective: Dialog cu Mediul de Afaceri din Timiș

„Realități, strategii și perspective: Dialog cu Mediul de Afaceri din Timiș” este o inițiativă dedicată dezvoltării durabile a afacerilor și consolidării poziției de lider național a Timișului în adaptarea la viitor. Organizat pe parcursul a trei zile pline de discuții interactive și colaborative, acest eveniment aduce împreună reprezentanți din diverse sectoare ale economiei, instituții relevante, mediul academic și autorități locale.

Prima zi este dedicată unei dezbateri deschise despre provocările și oportunitățile actuale ale mediului de afaceri din Timișoara. În cadrul acestei zile, participanții vor identifica împreună principalele aspecte ce necesită atenție și soluții, cu accent pe prioritizarea nevoilor și obiectivelor comune.

A doua zi este rezervată definirii unei viziuni comune și a strategiilor pentru viitorul regiunii. Participanții vor explora scenarii pentru viitorul Timișului inovativ, conectat, verde, creativ și atractiv, concentrându-se pe modalitățile de implementare a strategiilor și obținerea unui impact pozitiv.

În cea de-a treia zi, accentul se pune pe acțiunea comună pentru un viitor sustenabil. Participanții vor căuta modalități de colaborare între mediul de afaceri și autoritățile locale pentru a pune în practică viziunea stabilită în ziua precedentă. Se vor discuta inițiative concrete pentru creșterea durabilă a afacerilor și consolidarea poziției Timișoarei ca lider regional în adaptarea la schimbările viitoare.

Consiliul Județean Timiș este partener în acest eveniment, iar participanții la discuții includ instituții precum universități, camere de comerț, agenții de dezvoltare regională, autorități locale și organizații neguvernamentale.

Alăturați-vă discuțiilor și contribuiți la crearea unui mediu de afaceri mai sustenabil și inovator pentru viitorul Timișului!