The winners

The winners

Câştigătorii concursului Teens For Green cities, organizat de Asociaţia Simply Green Association în luna octombrie 2021 sunt 

Locul 1- Andreea Dijmărescu, Pitești.

Locul 2- Andreea Ionescu, Miercurea Ciuc

Locul 3- Barbu Octavian, Tulcea

La concurs s-au înscris peste 150 de tineri, ale căror lucrări au fost postate pe Social Media, în special Instagram, Facebook și TikTok, dar și pe YouTube sau alte rețele sociale. 

Juriul a luat în considerare originalitatea, creativitatea, dar și realismul propunerilor cu care au venit adolescenții. Asociația Simply Green Association este o organizație nonguvernamentală, independentă și apolitică, înființată din convingerea că este nevoie de sprijinul și acțiunea societății civile pentru ca România să se dezvolte durabil.  

Concursul a fost organizat în cadrul proiectului Teens for Green Cities, proiect implementat de Asociația Simply Green Association și finanțat prin Start ONG. Programul Start ONG, lansat de Kaufland România and implemented by the Asociația Act for Tomorrow este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONGurilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă̆. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro.

Leave a Reply