Anunțul câștigătoriilor

Anunțul câștigătoriilor

Câştigătorii concursului Teens For Green cities, organizat de Asociaţia Pur și Simplu Verde în luna octombrie 2021 sunt 

Locul 1- Andreea Dijmărescu, Pitești.

Locul 2- Andreea Ionescu, Miercurea Ciuc

Locul 3- Barbu Octavian, Tulcea

La concurs s-au înscris peste 150 de tineri, ale căror lucrări au fost postate pe Social Media, în special Instagram, Facebook și TikTok, dar și pe YouTube sau alte rețele sociale. 

Juriul a luat în considerare originalitatea, creativitatea, dar și realismul propunerilor cu care au venit adolescenții. Asociația Pur și Simplu Verde este o organizație nonguvernamentală, independentă și apolitică, înființată din convingerea că este nevoie de sprijinul și acțiunea societății civile pentru ca România să se dezvolte durabil.  

Concursul a fost organizat în cadrul proiectului Teens for Green Cities, proiect implementat de Asociația Pur și Simplu Verde și finanțat prin Start ONG. Programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONGurilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă̆. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro.

Lasă un răspuns