Tranziția Justă: Perspective Economice și Politici Publice în România

Tranziția Justă: Perspective Economice și Politici Publice în România

Data și ora: 26 februarie, ora 17:30, ora României

Locație: Academia de Studii Economice (ASE), București

Înscrie-te aici

Descriere:

Te invităm la un eveniment satelit al Pactului Climatic European despre conceptul de tranziție justă, explorând perspectivele firmelor, reprezentanților mediului academic și ai societății civile. Organizat de Pur și Simplu Verde, în colaborare cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Departamentul de Administrație Publică al Academiei de Studii Economice (ASE), acest eveniment își propune să promoveze o înțelegere nuanțată a tranziției juste și a implicațiilor sale pentru viitorul sustenabil al României.

Agenda Preliminară:

  1. Introducere din partea gazdelor: Prorector Marius Profiroiu (neconfirmat)
  2. Interacțiune cu audiența prin Slido
  3. Prezentarea rezultatelor sondajului realizat de Pur și Simplu Verde în patru țări europene: România, Spania, Germania și Marea Britanie în cadrul proiectului AdJUST, finanțat prin programul Horizon Europe. Vorbitor: Mădălina Vătămănescu, SNSPA și George Ștefan, ASE.
  4. Interacțiune cu Audienta prin Slido
  5. Panel: Perspective Academice. Vorbitor: Clara Volintiru, ASE. Recomandări de Politici Politice. Vorbitor: Ioana Petrescu, Pur și Simplu Verde, Perspective ale mediului de afaceri: Vorbitor: Claudia Brânduș
  6. Dialog Interactiv
  7. Concluzii: George Ștefan, ASE.

Acest eveniment este gratuit și deschis tuturor celor interesați. Vă rugăm să vă înregistrați pentru a participa. Vă așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați eforturilor noastre pentru un viitor mai durabil!