Persoane fizice

Crezi într-o Românie pur și simplu verde? Implică-te alături de noi. Poți începe prin a fi voluntar și, dacă îți place ceea ce facem, devino membru! Nu ai timp suficient, dar dorești să te implici? Realocă o parte din impozitul tău printr-un act de sponsorizare, astfel:

Persoanele fizice pot contribui la sustinerea activității unor organizatii non-guvernamentale înregistrate în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale, dacă încheie un contract de sponsorizare. Asociația noastră este înscrisă în Registru, care poate fi consultat aici (căutare după CIF 43498554). Prin urmare, poți sprijini financiar activitatea noastră astfel:

Dacă obții venituri din activități independente, 5% din venitul tau net (total venituri minus cheltuieli deductibile eligibile conform legii) plătit sub forma de sponsorizare îți va reduce baza impozabilă pentru anul în care s-a facut sponsorizarea (practic, nu plătești impozit pe venit la această sumă). Suplimentar, la depunerea declarației unice, poți decide să redirecționezi până la 3,5% din impozitul tau pe venit de plată către noi. Se poate face și electronic prin Spațiul Privat Virtual.

Dacă obții orice alte venituri impozabile decât cele din activități independente, inclusiv venituri din salarii, poți redirecționa până la 3,5% din impozitul tau pe venit de plată către noi, fie prin completarea formularului 230 până în data de 25 mai a anului următor obținerii veniturilor (ex. data limită pentru depunerea formularului 230 pentru veniturile din anul 2023 este 25 mai 2024). Odată completat formularul, vă rugăm sa îl trimiteți prin email la adresa 230@pursisimpluverde.ro.

Dacă ai orice întrebări cu privire la contribuția ta sau dorești sa ne trimiți formularul 230 completat, scrie-ne la 230@pursisimpluverde.ro.