Regulamentul concursului Moș Crăciun

Regulamentul concursului Pur și Simplu Moș Crăciun

Îți mulțumim că vrei să participi la concursul Pur și Simplu Moș Crăciun!

Prin participarea la acest concurs îți exprimi acordul față de următorul regulamentul al concursului, precum și față de termenii și condițiile generale.

1. Informații generale și obiectivul concursului

Acest concurs este organizat de Asociația Pur și Simplu Verde. Prin acest concurs dorim să le oferim copiilor cu vârsta între 5 și 9 ani posibilitatea de a-i împartași Moșului printr-o scrisoare sau desen postate pe social media cum protejează ei natura.

2. Termenul limită

Concursul este deschis pentru participare până în data de 15/12/2021. Materialele trimise după acest termen-limită nu vor fi luate în considerare.

3. Reguli și eligibilitate

a. Concursul este deschis copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani. 

b. Un participant poate participa doar cu o singură postare. Dacă se înscrie de mai multe ori pe platformă, va fi luată în considerare doar ultima înscriere. Un părinte poate înscrie mai mulți copii la concurs, însă trebuie să precizeze clar numele fiecărui participant și linkul postării fiecărui participant (chiar dacă sunt postate pe același cont de social media al părintelui).

c. Participantul trebuie să aibă reședința în România.

4. Modalitatea de participare

Participanții vor posta întâi pe Facebook, Instagram sau Twitter (pe contul părinților) cu hashtagul #pursisimpluverde, vor trimite linkul postării, datele participantului la concurs pe www.pursisimpluverde.ro/mos-craciun.

5.1. Format postare

Postările pot fi făcute pe Facebook, Instagram sau Twitter.

Postările trebuie să conțină hashtagul #pursisimpluverde.

Participantul posta un scan/poză a unei scrisori către Moșul scrisă de mână sau a unui desen (tot de mână, nu digital) pe contul părinților de social media.

5.2. Formularul de înscriere

Formularul de înscriere se poate completa la adresa www.pursisimpluverde.ro/mos-craciun.

Toate secțiunile formularului de cerere de înscriere trebuie să fie completate pentru ca înscrierea să fie eligibilă. Necompletarea integrală a formularului de cerere de înscriere va face ca înscrierea să fie neeligibilă.

6. Cererea de înscriere

Postările care nu sunt relevante pentru tema competiției sau care sunt distribuite printr-un alt canal decât Instagram, Facebook sau Twitter sau care nu au fost trimise prin platforma concursului nu vor fi luate în considerare.

Organizatorul concursului nu își asumă nicio responsabilitate pentru cererile de înscriere care au fost trimise, dar nu au fost primite, indiferent din ce motiv. Printre motive se numără și lipsa accesului la cererea de înscriere din cauza setărilor de confidențialitate ale participanților pe platformele online alese de către aceștia.

7. Conținut inacceptabil

Cererile de înscriere cu conținut inacceptabil vor fi respinse. Printre motivele de respingere se numără limbajul obscen, imaginile indecente sau inadecvate, conținutul discriminator sau provocator la adresa unor grupuri sau persoane, conținutul care divulgă date personale inutile, materialele incomplete.

8. Evaluarea materialelor înscrise

Un juriu compus din profesori va evalua și va selecta cele mai bune postări trimise pentru acest concurs. Postările eligibile vor fi evaluate din perspectiva relevanței și a creativității.

Juriul își rezervă dreptul de a contacta participanții în cursul procesului de evaluare pentru a clarifica eventuale detalii legate de cererea de înscriere și de postare.

9. Anunțarea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi anunțati prin e-mail până la finalul lunii decembrie 2021. Câștigătorii vor fi anunțați și pe site-ul Pur și Simplu Verde, în contul de Twitter al acesteia, precum și prin alte canale de comunicare ale Asociației.

10. Beneficiile/premiile pentru câștigători

Premiile constau în 5 trotinete.

Materialele realizate de câștigătoari (cât și de alți participanți) vor fi difuzate pe canalele de social media ale Asociației Pur și Simplu Verde.

Vă mulțumim pentru participare și vă urăm succes!