Regulamentul concursului Teens for Green Cities

Regulamentul concursului Teens for Green Cities

Vă mulțumim că v-ați gândit să participați la concursul Teens for Green Cities!

Prin participarea la acest concurs vă exprimați acordul față de următorul regulamentul al concursului, precum și față de termenii și condițiile generale.

Proiectele transmise care nu întrunesc aceste cerințe nu vor fi luate în considerare.

1. Informații generale și obiectivul concursului

Acest concurs este organizat de Asociația Pur și Simplu Verde. Prin acest concurs dorim să le oferim tinerilor cu vârsta între 14 și 18 ani posibilitatea de a ne împartași printr-o postare pe social media viziunea lor despre orașul în care trăiesc. Ne interesează să știm ce ați dori să schimbați la orașul vostru ca sa îl faceți mai verde.  

Obiectivul postării trebuie să fie acela de a convinge oamenii din comunitatea voastră în legătură cu luarea unor măsuri de transformare a orașului în care traiți într-o metropolă verde a viitorului.

Postările trebuie produse și trimise de către tineri cu vârsta între 14 și 18 ani. Se poate trimite un singură postare per persoană. Dacă trimiteți mai multe postări, va fi luată în considerare doar prima postare trimisă pe formularul de înscriere pe www.pursisimpluverde.ro/concurs.

Postarea poate include un text de până la 600 de caractere, o poză, desen și/sau un video de până la 3 minute lungime. Postarea nu poate include linkuri către alte informații sau pagini de web cu alte detalii. Videoclipurile și textul trebuie să fie în limba română. Daca postările sunt mai lungi, juriul va lua în considerare doar primele 600 de caractere și/sau primele 3 minute ale videoclipului. Juriul nu va lua în considerare nicio informație adăugată printr-un link la postare.

2. Publicul-țintă al postărilor 

Mesajul postarii ar trebui să se adreseze atât tinerilor, cât și întregii comunități în care locuiți. Mesajul postării ar trebui să fie ușor de înțeles de către toată lumea.

3. Termenul limită

Concursul este deschis pentru participare până în data de 30/10/2021. Materialele trimise după acest termen-limită nu vor fi luate în considerare.

4. Reguli și eligibilitate

a. Concursul este deschis tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani. 

b. Un participant poate participa doar cu o singură postare. 

c. Tinerii participanți trebuie să aibă domiciliul din actul de identitate într-un oraș din România.

d. Postarea se va referi la orașul în care domiciliază tânărul.

e. Participanții minori trebuie să aibă consimțământul părinților lor (sau al reprezentanților lor legali) de a participa la concurs și de a fi filmați/fotografiați, dacă este cazul, în postarea lor. Trebuie bifat consimțământul părinților ca parte a cererii de înscriere pentru fiecare minor care se înscrie. În lipsa acest consimțământ al părinților, înscrierea va fi neeligibilă.

f. Toți minorii fotografiati sau filmați în postare (participanți la concurs sau nu) trebuie să aibă consimțământul părinților. Acesta trebuie bifat la momentul înscrierii la concurs pe www.pursisimpluverde.ro/concurs.

5. Modalitatea de participare

Participanții vor posta întâi pe Facebook, YouTube, TikTok, Instagram sau Twitter cu hashtagurile #StartONG #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #ActforTomorrow #pursisimpluverde, vor trimite linkul postării, datele participantului la concurs și vor bifa că sunt de acord cu regulile concursului, cu termenii și condițiile, că au consimtamantul parintilor și că sunt de acord cu prelucrarea datelor personale pe www.pursisimpluverde.ro/concurs.

5.1. Format postare

Videoclipurile trebuie să fie cu o lungime de până la 3 minute.

Postarile trebuie să aibă pana la 600 de caractere cu tot cu hashtaguri.

Concurentul poate posta pe contul său personal de Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau Twitter.

Postările trebuie să conțină hashtagurile #StartONG #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #ActforTomorrow #pursisimpluverde.

5.2. Formularul de înscriere

Formularul de înscriere se poate completa la adresa www.pursisimpluverde.ro/concurs.

Toate secțiunile formularului de cerere de înscriere trebuie să fie completate pentru ca înscrierea să fie eligibilă. Necompletarea integrală a formularului de cerere de înscriere va face ca înscrierea să fie neeligibilă.

5.3. Consimțământ pentru minori 

Minorii participanți trebuie să aibă consimțământul părinților lor (sau al reprezentanților lor legali) pentru a fi filmați, fotografiați și pentru a participa la concurs. Prin bifarea termenilor și condițiilor sunteți de acord că aveți consimțământul părinților/reprezentanților legali ai fiecărui minor care apare în postare/ poză/ videoclip trimis concursului.

6. Cererea de înscriere

Postările care nu sunt relevante pentru tema competiției (oraș verde al viitorului) sau care sunt distribuite printr-un alt canal decât YouTube, TikTok, Instagram, Facebook sau Twitter sau care nu au fost trimise prin platforma concursului nu vor fi luate în considerare.

Organizatorul concursului nu își asumă nicio responsabilitate pentru cererile de înscriere care au fost trimise, dar nu au fost primite, indiferent din ce motiv. Printre motive se numără și lipsa accesului la cererea de înscriere din cauza setărilor de confidențialitate ale participanților pe platformele online alese de către aceștia.

7. Conținut inacceptabil

Cererile de înscriere cu conținut inacceptabil vor fi respinse. Printre motivele de respingere se numără limbajul obscen, imaginile indecente sau inadecvate, conținutul discriminator sau provocator la adresa unor grupuri sau persoane, conținutul care divulgă date personale inutile, materialele incomplete.

8. Evaluarea materialelor înscrise

Un juriu compus din experți va evalua și va selecta cele mai bune postări trimise pentru acest concurs. Postările eligibile vor fi evaluate din perspectiva relevanței, a originalității și a creativității.

Juriul va selecta trei postări câștigătoare. Tinerii câștigători va fi anunțați la datele de contact din formularele lor de înscriere.

Juriul își rezervă dreptul de a contacta participanții în cursul procesului de evaluare pentru a clarifica eventuale detalii legate de cererea de înscriere și de postare.

9. Anunțarea câștigătorilor

Tinerii câștigători vor fi anunțati prin e-mail până la finalul lunii noiembrie 2021. Câștigătorii vor fi anunțați și pe site-ul Pur și Simplu Verde, în contul de Twitter al acesteia, precum și prin alte canale de comunicare ale Asociației.

10. Beneficiile/premiile pentru câștigători

Câștigătorul premiului întâi va primi un :

  •  Laptop APPLE MacBook Air 13 mgn93ze/a, Apple M1, 13.3″ Retina Display, 8GB, SSD 256GB, Grafica integrata, macOS Big Sur, Silver – Tastatura layout INT

Câștigătorul premiului doi va primi o:

  • Tableta APPLE iPad Air 4, 10.9″, 256GB, Wi-Fi + 4G, Green      TABMYH72HCA;

Castigatorul premiului trei va primi un:

  • Telefon APPLE iPhone 12 mini 5G, 64GB, Green      SMTIP12M6GR

Materialele realizate de câștigătoari (cât și de alți participanți) vor fi difuzate pe canalele de social media ale Asociației Pur și Simplu Verde și vor fi incluse într-o broșură. O selecție de materiale ale participanților/câștigătorilor vor fi trimise administrațiilor locale din orașele de domiciliu ale participanților.

Vă mulțumim pentru participare și vă urăm succes!