Concurs Teens for Green Cities

Concurs Teens for Green Cities

Asociația Pur și Simplu Verde derulează în lunile octombrie și noiembrie proiectul Teens for Green Cities, proiect finanțat prin Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow.

Proiectul Teens for Green Cities își propune implicarea adolescenților cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani în dezbaterea publică și creșterea gradului de conștientizare în rândul acestora în legătură cu viitorul zonelor de locuit și cu schimbările care trebuie făcute.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

Ne pare bine că doriți să participați la concurs! Cum faceți asta? Este foarte simplu.

Pasul 1. Citiți regulamentul concursului.

Pasul 2. Postați pe contul vostru de social media un videoclip, o poză, un meme și/sau un text despre cum ați transforma orașul vostru într-o metropolă verde, respectând indicațiile din regulamentul de mai sus.

Pasul 3. Completați formularul de mai jos. Daca sunteți minori, părinții trebuie să completeze pentru voi.